done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Wil je karpetten op maat laten maken? Dan helpen we je bij Kaatz graag verder! Op basis van jouw wensen creëren we een vloerkleed op maat die perfect past binnen jouw interieur en volledig aansluit op je wensen. We geven je graag persoonlijk advies en kijken naar welke stijl bij jou past. Je profiteert bij ons altijd van uitstekende service en een mooie collectie aan kwalitatief hoogwaardige vloerkleden.

Karpetten op maat laten maken

Wanneer je karpetten op maat laat maken, zijn er verschillende opties. Wil je bijvoorbeeld een wollen vloerkleed met een industriële look? Of wil je juist een glossy vloerkleed op maat laten maken? Bij ons kan het allemaal! Wanneer je het soort kleed en de juiste kleur hebt gekozen, is het tijd om de maat te bepalen. We hebben verschillende standaardmaten, maar dit voldoet niet altijd aan de wensen van onze klanten. Daarom maken we karpetten op maat. Hierbij kun je zelf aangeven of je een vierkant of rond vloerkleed wilt en wat de afmetingen worden.

Keuze uit zes collecties aan vloerkleden

Naast het laten maken van een vloerkleed op maat, kun je ook een van de karpetten uit ons stoere en hippe assortiment kiezen. Je hebt de keuze uit zes collecties: hippe vloerkleden, wollen vloerkleden, vintage & retro, hoogpolige & glossy vloerkleden, design vloerkleden en buitenkleden. Of je nu van een strak, warm, minimalistisch of modern interieur houdt, bij ons vind je gegarandeerd een vloerkleed naar wens.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je een vloerkleed op maat laten maken of kies je voor de Scandinavische karpetten uit een van onze collecties? Bekijk ons aanbod en maak je keuze! Je bestelt jouw favoriete karpetten eenvoudig online en kunt voor een vloerkleed op maat contact met ons opnemen. Je bereikt ons door te bellen naar 085 3031145 of een e-mail te sturen naar hallo@kaatz.nl. Ook ben je van harte welkom in onze stalenkamer in Herpt.

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right