done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Vloerkleed op maat! Natuurlijk doen we dat voor jou.

Welke maat?

Ja je wilt een vloerkleed, maar in welke maat moet je die nemen? Om de juiste maat te bepalen voor jouw vloerkleed. Adviseren we om eerst wat kranten uit te leggen op je vloer. Zo zie je direct wat het vlak is dat je kleed inneemt of wat je wil dat het wordt. Als je vervolgens de buitenkanten even opmeet, weet je welke maat jij nodig hebt. TIP: Neem je vloerkleed niet te krap. Als het wat groter is, oogt je zithoek/woonkamer ook royaler.

Bij iedere karpet op onze site zie je of deze maatwerk optie mogelijk is. Je vult in de maatwerkcalculator dan jouw gewenste maten in en krijgt een prijsindicatie. Let op dit is dan nog geen bestelling.

Voor een rond kleed kunnen we dat niet direct te zeggen, omdat hier ook weer andere technieken voor nodig zijn. Wil je weten of jouw gewenste kleed in het rond kan, stuur ons dan even een mailtje.

Vloerkleed op maat

Wat is er nu mooier dan een vloerkleed dat precies bij die mooie bank, die leuke tafel of die gave ruimte past. Dan kom je niet altijd uit met een standaardmaat. Want wat is er tegenwoordig nog standaard? Wij maken jouw lievelingskleed graag op maat? Of het nu in het rond, een rechthoek of vierkant moet zijn?! Het kan.. nou ja, kan bijna altijd!

Onze karpetten zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten. Nu kan het natuurlijk zijn dat daar niet de juiste maat voor jou bij zit. En je dus op zoekt bent naar een vloerkleed op maat. Dan ben je bij ons op het juiste adres. Je kan dus van - bijna - al onze kleden een speciale maat krijgen.

Want wil je juist het karpet onder je hele zithoek leggen, zodat je een eigen eilandje creeert. Of heb je een smalle (lange) gang, of wil je een vierkant kleed. En wat dacht je van een rond kleed?!

Maatwerk calculator

Je kunt bij ieder vloerkleed wat op maat te maken is berekenen wat de kosten hiervoor zijn.

Dit werkt als volgt. Kies maatwerk in de opties bij de standaard maten of ga naar de onderkant van de productpagina.

Hier kun je dan je gewenste maten invullen. Dit moet je wel doen in cm-ers. De calculator berekend dan de prijs uit.

Deze prijs is exclusief transportkosten. Dit moeten wij naar aanleiding van de gewenste maat bepalen. Afhankelijk van de maat en het gewicht kunnen we hier een prijs voor maken.

Succes met berekenen en schroom niet om ons te mailen of bellen!

Levertijd maatwerk

De meeste kleden worden in India gemaakt. Wat betekent dat als we voor joueen karpet op maat maken, dit wel wat langer gaat duren. Je moet dan zijn. Je moet dan denken niet schrikken van een levertijd van 18-20 weken. Dit heeft te maken met de productieplanning van de productie voor het maatwerk kleed en het transport vanuit India naar ons. Maar dan heb je wel jouw kleed in de door jouw gewenste maat.

Sommige kleden kunnen we wel sneller op maat maken voor je, denk aan de Carice en de Keet. Deze hebben we op rol liggen in Nederland en kunnen we snel in ons atelier op maat laten maken voor je.

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right