done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Hoogpolig

Bekijk ons aanbod

Warme comfortabele zachtheid

Comfort, warmte en rust, dat is de sfeer die je ziet op onze inspiratiepagina voor hoogpolige vloerkleden. Een natuurlijke uitstraling, een elegant chique kleed of ruw en stoer karpet. Afhankelijk van kleur, materiaal en poolhoogte kun je alle kanten op met een hoogpolig vloerkleed. Een hoogpolig karpet heeft een lossere poolsamenstelling dan vlakke kleden. Hoogpolige vloerkleden zijn gemaakt van dikke en dunne garens of een combinatie hiervan. Ze hebben een luxe, volle uitstraling die jouw interieur helemaal afmaken! Heb je een modern of strak interieur? Dan kan een hoogpolig karpet veel warmte toevoegen in je ruimte. Ook bij een landelijk interieur past een hoogpolig karpet goed. Daarnaast is het kleed zeer geschikt voor de slaapkamer. Nooit meer met blote voeten op de koude vloer, maar heerlijk relaxt ontwaken en wegzakken in een van de mooie hoogpolige kleden.

Welk hoogpolig karpet past bij jou?

Hoogpolige karpetten zijn er in verschillende stijlen en kleuren. Wat dacht je van ons hoogpolig wollen kleed Jade, met de prachtige kleurtinten. Houd je van hoogpolig in een neutrale tint? Dan zijn onze Tjitske of Agne vloerkleden iets voor jou! Links onderaan op deze inspiratiepagina zie je ook roze hoogpolig kleed Beer. Dit is een speels hoogpolig vloerkleed in een lichtroze kleur. Dikke en dunne polen worden met elkaar afgewisseld met als resultaat een levendige uitstraling.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel een wollen vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk wollen vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085-3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right