done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk

Hip & Kleurrijk

Wat leuk dat je onze inspiratiepagina hip en kleurrijke vloerkleden bekijkt. Hier laten we je een aantal hipper-de-pippe kleden zien. Is er een sfeerplaatje dat je leuk vindt, klik erop en je komt direct bij het juiste product uit. Ben je nieuwsgierig naar nog meer hippe en of kleurrijke karpetten, klik dan even op het vlak ‘hip&kleurrijk’ dan kom je direct bij onze volledige collectie hip en kleurrijk vloerkleden.

Daarnaast hebben we ook nog andere categorieën gemaakt. Ook voor een glossy vloerkleed, een vintage&retro vloerkleed, hoogpolig vloerkleed, wollen vloerkleed of design vloerkleed inspireren we je graag op een van de andere inspiratiepagina’s.

Bekijk ons aanbod

Vrolijkheid

Je bent nu beland op onze meest vrolijke inspiratiepagina! De inspiratiepagina hip en kleurrijk is namelijk bedoeld om jouw inspiratie te geven om je interieur op te vrolijken. We hebben een uitgebreide collectie hippe en kleurrijke karpetten met grafische patronen, toffe strepen, uitbundige bloemenpatronen en vrolijke franjes. Het zijn allemaal Scandinavische kleden die in de meest vrolijke kleuren verkrijgbaar zijn. Of je nu een blauw, rood, roze of groen vloerkleed of juist een in een mooie pasteltint kiest, er zijn kleuren in overvloed.

Voor welk hip vloerkleed kies jij?

Zoek je een hip Scandinavisch vloerkleed in de mooiste kleuren? Bekijk dan zeker eens onze Denise kleden. Links op deze pagina zie je Denise Pastel met haar hippe strepen. Wil je een hip vloerkleed dat niet te uitbundig is? Dan zijn onze Brecht kleden heel gaaf. Onze Brecht roze zie je linksboven op deze pagina. Een kleurrijk roze vloerkleed dat je interieur opvrolijkt. Naast haar vrolijke kleur heeft Brecht een rustig patroon om de kalmte te bewaren. Houd je van vrolijkheid met flosjes? Bekijk dan zeker even onze Birte, hiervan zie je linksonder een hippe groene variant. Neem ook eens een kijkje bij onze Imke. Bovenaan deze pagina vindt je Imke mustard, een mosterdgeel vloerkleed met vrolijke streepjes en flosjes. Of helemaal top of the bill is Argali met de hand gemaakt in Nepal.


© 2022 - Eliteswitch

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right