done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk

Gan Rugs

Op zoek naar een bijzonder vloerkleed? Kijk dan eens in de kledenwereld van Gan Rugs. Dat zijn design vloerkleden van Spaanse bodem. Ja zeker, je leest het goed. Wij hebben onze collectie uitgebreid en zijn inmiddels partner van onder andere Gan Rugs.

Niet alleen meer kleden van Scandinavische bodem?! Klopt! Wij vinden de wereld te mooi om je deze geweldig bijzondere kleden te onthouden. Wij zijn dan ook als een blok gevallen voor de mooie wereld van Gan Rugs. Laat jij je ook verleiden?!

De bijzondere wereld van Gan Rugs

Het familiebedrijf GANDIABLASCO werd in de jaren 40 opgericht door de heer José Gandía Blasco, nu erevoorzitter. Aan het eind van de jaren tachtig besluit zijn zoon José A. Gandía-Blasco Canales, de huidige president, het bedrijf opnieuw te herontdekken, samen met een team beheerd door Sergio Pastor, algemeen directeur. Op dit moment werden nieuwe lijnen van huistextiel ontwikkeld en er wordt groot ingezet op het ontwerp en het opnemen van de wereld van tapijten aan het aanbod.

In 2004 besluit José om met Mapi Millet te werken. Ze zijn oude vrienden, met een soortgelijke smaak en sensibiliteit. Met het enthousiasme van het hele team beginnen ze dit nieuwe merk, GAN, te vormen, waardoor de textielproducties van GANDIABLASCO onder één naam wordt samengebracht. GAN zoals we het vandaag kennen is in 2008 geboren onder de sturing van Mapi. Het is een merk met een eigen identiteit, gebaseerd op producten die met de hand zijn gemaakt.

GAN is een concept dat stevig is geworteld in het ontwerp en is gebaseerd op handgemaakte producten. In GAN zijn tapijten niet alleen decoratieve voorwerpen. In plaats daarvan worden ze een systeem van vormen en volumes die het concept van de leefbaarheid herdefiniëren.

Wat GAN apart definieert en stelt, is hun waardering voor producten die met de hand gemaakt worden, voorzichtig stuk voor stuk. Al hun producten worden in India gemaakt door ervaren ambachtslieden die natuurlijke vezels gebruiken: katoen, linnen, jute, zijde en wol.

Hun lopende werk in India helpt bij het ontwikkelen van de lokale economie en de gemeenschappen waar we aanwezig zijn. GAN is een actieve deelnemer aan kinderbeschermingsprogramma’s en sponsor een ontwikkelingsproject van vrouwen in een landelijke omgeving.

GAN is in de afgelopen jaren op een buitengewoon tempo gegroeid. De collecties hebben een kloof in de markt gevuld met kwaliteits- en ontwerpstandaarden.

Dat gewoon niet eerder bestaat, en hun aanwezigheid is genoteerd in de belangrijkste ontwerpcentra over de hele wereld.

Kijk hieronder voor een impressie van de design vloerkleden van Gan Rugs.


© 2021 - Eliteswitch

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right
>