done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Design & High-end

Bekijk ons aanbod

Uniek design

Op onze inspiratiepagina voor design vloerkleden vind je bijzondere en unieke kleden. Met onze design vloerkleden krijg je de kans om jouw interieur echt ‘uniek’ te maken. Met enorme trots werken wij samen met een aantal mooie topmerken. Dit zijn Kvadrat Rugs, Gan Rugs, Woodnotes en Moooi Carpets. Dit zijn zeker niet de minste en dat kun je ook zien aan hun collecties en top kwaliteit vloerkleden. Vaak zijn de design vloerkleden van deze merken verassend en speciaal. Zo weet je zeker dat jouw vloerkleed niet de 13e in een dozijn is.

Samenwerken met exclusieve merken

Waarom een samenwerking met de makers van exclusieve kleden? Gewoon omdat we er plezier in hebben een mooie, bijzondere collectie samen te stellen, waar voor ieder wat wils bij zit. En, laten we wel wezen, wat een gave kleden kun je bij deze merken vinden. Wil je een grijs vloerkleed dan hebben we daar zeker genoeg keuze in. Wil je een bijzonder vloerkleed dan kun je je helemaal uitleven bij onze design toppers. Alles van deze merken is wel heel veel en we willen je door alle kleden, nog wel het tofste kleed laten zien, dus hebben wij een selectie gemaakt van kleden die wij helemaal te gek vinden. En waar we zelfs een beetje verliefd op zijn geworden... Ben je nog op zoek naar een kleed van bovenstaande merken dat hier niet bij staat? Neem dan even contact met ons op. Niet de volledige collecties van deze topmerken staan namelijk online, maar we kunnen van deze merken alles voor je regelen.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel een wollen vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk wollen vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085-3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right