done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Buitenkleden

Bekijk ons aanbod

Huiselijke sfeer naar buiten

Laat het zonnetje maar komen hoor! Op deze pagina vind je inspiratie om de huiselijke sfeer naar buiten te halen. Een vloerkleed is namelijk de perfecte manier om te zorgen voor warmte en sfeer in je huis. Maar waarom geen sfeer maken buiten je huis?! Daar hebben we iets op bedacht; met onze buitenkleden en kussens kan je nu een knusse plek maken op het terras, de veranda, het gazon, je balkon, camping of nou ja…. Eigenlijk overal! Zo kun je buiten net zo fijn relaxen als binnen in huis.

Een buitenkleed dat bij jou past

Onze buitenkleden (en kussens) zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en patronen. Je kan er dus echt helemaal je eigen plekje van maken door de vrolijke kleuren en patronen met elkaar te combineren. We hebben ze in allerlei hippe kleuren en patronen. Van de Schotse ruit van onze Bente Tartan midden onder, tot de prachtige bloem van Fleur, Pam of Kato. We hebben de meest prachtige tinten. Lekker fel of een poedertint, voor ieder wat wils! En kan het voor jou niet gek genoeg, mix en matchen kan je ook nog. En of je dat nu met kleur en of patronen doet, je maakt het zo gek als jezelf wilt.

Een sterk en weerbestendig vloerkleed

Onze buitenkleden zijn gemaakt van Polyester, propyleen of gerecycled PET. Alle buitenkleden zijn daardoor sterk en weerbestendig. Ze kunnen dus wel tegen een stootje of regenbuitje.

Buiten of binnen?

Dan als laatste nog een tipje waar je in eerste instantie misschien niet eens aan denkt. Iets wat je buiten kan leggen, kan natuurlijk ook binnen! Denk eens aan een hip, leuk en praktisch kleed voor bijvoorbeeld onder je eettafel. Of als speelkleed voor de kleintjes. Kijk zelf en laat je verrassen!

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel een wollen vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk wollen vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085-3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right